Foto: Marco Nauta

Foto: Marco Nauta

Het gezicht achter Beer

Oprichtster Ief Hiel is gespecialiseerd in gezinsdynamieken waarbij ze ouders en kinderen coacht bij (gedrags) problemen en bij gescheiden en samengestelde gezinnen. Én ze geeft al meer dan 17 jaar Rots & Water-trainingen op basisscholen.

Ief is een opgeleide mediator, is geschoold in Systemisch werken en werkt graag met NLP methodes. Ze is ervaren met Rots & Water Schoolbreed opzetten. Ze is gekwalificeerd om met kinderen met ASS, rouwverwerking en psychosociaal trauma te werken.

Achtergrond en competenties

Voorafgaand aan BEER had Ief een carrière in de sport en werkte ze jarenlang in de Jeugdzorg, waaronder een crisiscentrum voor kinderen, een behandelingshuis voor kinderen, een Blijf-van-mijn-Lijfhuis en gezinsvoogd bij William Schrikker Groep.

Toen zij in aanraking kwam met Rots & Water vond zij daarin de ultieme synthese van haar beide passies: de zorg voor het welzijn van kinderen én de fysieke invalshoek van Rots & Water om zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfrespect te ontwikkelen.

Als ex-topsporter in de hoofdklasse hockey en het Nederlands zaalhockeyteam weet Ief precies wat er nodig is om alles uit jezelf te halen en tot grootse prestaties te komen.